Using Servoy Updater to Install Servoy 4.1.0 beta 3

Release notes for Servoy betas

Using Servoy Updater to Install Servoy 4.1.0 beta 3

Postby nimeshe » Wed Oct 22, 2008 11:46 am

Hi,

I'm to upgrade to Servoy 4.1.0 beta 3 (from Servoy 4.0.1) using the servoy_updater.bat with the command line argument -beta. It gave me the following message:

C:\Servoy>servoy_updater.bat -beta
Current Servoy version 628
Checking for new Servoy version
Starting/working in: C:\Servoy
Including beta notifies
Loading version info...
log4j:WARN No appenders could be found for logger (com.servoy.j2db.util.Debug).
log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
New version available 642

<html><body><br>Servoy 4.1.0 beta 3 version<br><br>NOTE: ALWAYS make a backup of
your Servoy directory and your databases before usage.<br><br><br><a target="_B
LANK" href="http://www.servoy.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=11400">Build informa
tion</a></body></html>

Downloading...in C:\Servoy


For the past 2 - 3 hours, it's seems to be stuck at that. It doesn't show me a progress on installation. Is this version available on Automatic Updater? Am I doing something wrong? Or is it normal to take this long to download the new beta version?

A quick feedback would be very much appreciated.

Thank you.
Nimeshe Madanayake
Returnpool (Sri Lanka)
User avatar
nimeshe
 
Posts: 14
Joined: Mon Sep 15, 2008 12:25 pm
Location: Sri Lanka

Re: Using Servoy Updater to Install Servoy 4.1.0 beta 3

Postby ngervasi » Wed Oct 22, 2008 12:23 pm

Maybe the download is stuck, press CTRL-C and try again.
ngervasi
 
Posts: 1475
Joined: Tue Dec 21, 2004 12:47 pm
Location: Arezzo, Italy

Re: Using Servoy Updater to Install Servoy 4.1.0 beta 3

Postby nimeshe » Wed Oct 22, 2008 12:30 pm

Hi,

This is the second time I'm trying actually. It was the same previous time, and I also thought it was stuck.
Nimeshe Madanayake
Returnpool (Sri Lanka)
User avatar
nimeshe
 
Posts: 14
Joined: Mon Sep 15, 2008 12:25 pm
Location: Sri Lanka

Re: Using Servoy Updater to Install Servoy 4.1.0 beta 3

Postby ngervasi » Wed Oct 22, 2008 12:33 pm

Sorry, it works fine for me, can you check if there's actually some network activity while it says "downloading"?
ngervasi
 
Posts: 1475
Joined: Tue Dec 21, 2004 12:47 pm
Location: Arezzo, Italy


Return to Latest Releases

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest