Servoy 5.2.6

Servoy announcements

Re: Servoy 5.2.6

Postby jcompagner » Thu Feb 24, 2011 12:25 pm

that is not a bug, the javascript can't contain an error, because if it does servoy can't parse it and run it.

on the other hand you shouldn't really be needed to restart de developer of servoy (a restart of a debug client is maybe needed), if you fixed the error then all the variables and methods should popup

You can always see this, when you don't see the solution explorer tree updating its contents (or it doesn't show anything) then servoy can't parse the file
Johan Compagner
Servoy
User avatar
jcompagner
 
Posts: 7977
Joined: Tue May 27, 2003 7:26 pm
Location: The Internet

Re: Servoy 5.2.6

Postby Kahuna » Thu Feb 24, 2011 1:03 pm

jcompagner wrote:that is not a bug, the javascript can't contain an error, because if it does servoy can't parse it and run it.

on the other hand you shouldn't really be needed to restart de developer of servoy (a restart of a debug client is maybe needed), if you fixed the error then all the variables and methods should popup

You can always see this, when you don't see the solution explorer tree updating its contents (or it doesn't show anything) then servoy can't parse the file


Thanks for the explanation Johan - just didnt remember seeing this behaviour before - but I hadnt thrown so may errors into the code before either :D

Can i turn off the curly braces being duplicated with every 'enter' - want to keep the auto entered braces when creating a structure though??
(Servoy Version: 6.0.7 Win XP / 7 - SQL Server 2008 R2)
Ian Cordingley (Kahuna)
Kahuna
 
Posts: 1235
Joined: Thu Oct 26, 2006 1:39 am
Location: 1/2 NE UK 1/2 Olvera Spain

Re: Servoy 5.2.6

Postby jcompagner » Thu Feb 24, 2011 1:27 pm

curly shouldn't be duplicated at every enter
I did update some code for that to make it way better but that code is in 6 at the moment.
Johan Compagner
Servoy
User avatar
jcompagner
 
Posts: 7977
Joined: Tue May 27, 2003 7:26 pm
Location: The Internet

Re: Servoy 5.2.6

Postby Robert Huber » Thu Feb 24, 2011 6:18 pm

Johan,

The «single» radio button is used for radion buttons in lists, where it is the only way to make it work as described in my original post. The list is usually a related foundset list, where you can select only one out of many, as it is done with the «normal» use of radio buttons.

The second use here is to overcome a limitation of the Servoy radio buttons (limited formatting, i. e. css styles), see attached screeenshot, where the 2 radio buttons to switch between the two popups are too far away from each other. Of course, in this example the radio buttons became (unwanted) checkboxes as well, but should be radion buttons.

Made a case (#Info360307)

Best regards, Robert

jcompagner wrote:robert, can you create a case?

just curious, what does a single radio really do? A radio is mostly grouped with others so that you can have a single selection list..
An field that can be selected or deselected is a checkbox..
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Robert Huber
7r gmbh, Switzerland
SAN Developer
www.seven-r.ch
User avatar
Robert Huber
 
Posts: 1239
Joined: Tue Aug 23, 2005 6:52 pm
Location: Schaffhausen, Switzerland

Re: Servoy 5.2.6

Postby martinh » Wed Mar 09, 2011 12:56 pm

In the release notes of 5.2.5 I see the following fix:

[fix] 344284 Table header labels are cut off in webclient

It seems to me that this issue was not solved (completely)

When I design a descriptionfield 40,20 with anchors top, left, right
And the titleText is an i18n label with contents that is much longer than those 40px, then only those 40px of the i18n-label contents is shown, even when the field is increased to for example 200px because of the anchoring.

Was this the issue of case 344284?
Martin
------------------------------------------------
Servoy Developer
Version 5.2.10/5.2.13
Java version 1.6 update 31
Database SQL Server 2008 R2
martinh
 
Posts: 857
Joined: Wed May 09, 2007 5:34 pm
Location: Belgium

Re: Servoy 5.2.6

Postby lvostinar » Wed Mar 09, 2011 4:00 pm

Robert Huber wrote:Johan,

Made a case (#Info360307)



Will be fixed in next release (5.2.7).
Laurian Vostinar
Servoy
lvostinar
 
Posts: 1047
Joined: Tue Feb 19, 2008 10:53 am

Re: Servoy 5.2.6

Postby lvostinar » Wed Mar 09, 2011 4:06 pm

martinh wrote:In the release notes of 5.2.5 I see the following fix:

[fix] 344284 Table header labels are cut off in webclient

It seems to me that this issue was not solved (completely)

When I design a descriptionfield 40,20 with anchors top, left, right
And the titleText is an i18n label with contents that is much longer than those 40px, then only those 40px of the i18n-label contents is shown, even when the field is increased to for example 200px because of the anchoring.

Was this the issue of case 344284?


The issue was a height problem, bottom of the header was cut off. So, the issue you describe seems not related. Please add another case for it.
Laurian Vostinar
Servoy
lvostinar
 
Posts: 1047
Joined: Tue Feb 19, 2008 10:53 am

Re: Servoy 5.2.6

Postby martinh » Wed Mar 09, 2011 5:04 pm

lvostinar wrote:The issue was a height problem, bottom of the header was cut off. So, the issue you describe seems not related. Please add another case for it.


Case 363689 was added with a small sample solution
Martin
------------------------------------------------
Servoy Developer
Version 5.2.10/5.2.13
Java version 1.6 update 31
Database SQL Server 2008 R2
martinh
 
Posts: 857
Joined: Wed May 09, 2007 5:34 pm
Location: Belgium

Re: Servoy 5.2.6

Postby rafig » Thu Apr 25, 2013 1:18 pm

Hi,
new post in old thread, but I am wondering where/how I can download the JAR installer for this version
Code: Select all
Servoy version 5.2.6 -build 1011

of Servoy, as I need to move a live install from one server to another & I don't think I still have that installer.
Otherwise, can I just copy the whole 'servoy' directory from old live server to new live server (& re-install the Servoy Application Server service).
The back-end is running from a separate install of Sybase 12 (so I will be copying the live dbs over as well)
I will of course adjust any IP/URLs in property files etc.

Thanks

Rafi
Servoy Certified Developer
Image
rafig
 
Posts: 481
Joined: Mon Dec 22, 2003 12:58 pm
Location: Watford, UK

Re: Servoy 5.2.6

Postby Harjo » Thu Apr 25, 2013 1:33 pm

yes, you don't need the installer, just copy over the whole application_server folder.
after adjust the path's in your wrapper.conf (for the windows services)
Harjo Kompagnie
Direct ICT / Servoy Hosting / ServoyCamp
Servoy Certified Developer
Servoy Valued Professional
SAN Developer
User avatar
Harjo
 
Posts: 4271
Joined: Fri Apr 25, 2003 11:42 pm
Location: DEN HAM OV, The Netherlands

Re: Servoy 5.2.6

Postby rafig » Thu Apr 25, 2013 1:50 pm

Harjo wrote:yes, you don't need the installer, just copy over the whole application_server folder.
after adjust the path's in your wrapper.conf (for the windows services)


Thanks Harjo!

Will do.
Servoy Certified Developer
Image
rafig
 
Posts: 481
Joined: Mon Dec 22, 2003 12:58 pm
Location: Watford, UK

Previous

Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest