Headless Client Batch Processor in Servoy Developer

The forum to discuss the Headless version of Servoy. Web, Java and Servlet development questions can all be posted here.

Headless Client Batch Processor in Servoy Developer

Postby erikd » Tue Feb 15, 2011 6:00 am

Hi, is it possible to run a batch processor during debug/developer mode in Servoy IDE? I just noticed that solution combobox in Servoy Application Server is empty. It would be helpful if Servoy would be able to run a batch process SHC during developer mode.
erikd
 
Posts: 445
Joined: Wed Aug 11, 2010 2:32 am

Re: Headless Client Batch Processor in Servoy Developer

Postby jcompagner » Tue Feb 15, 2011 11:34 am

what should that batchprocessor do then?

You want this besides the normal active solution that you debug?
Johan Compagner
Servoy
User avatar
jcompagner
 
Posts: 7974
Joined: Tue May 27, 2003 7:26 pm
Location: The Internet

Re: Headless Client Batch Processor in Servoy Developer

Postby erikd » Tue Feb 15, 2011 11:44 pm

jcompagner wrote:what should that batchprocessor do then?

You want this besides the normal active solution that you debug?


We have business rules that needs to be performed everytime a smart client runs. If these business rules are not performed, clients will not work as expected. These rules should not reside in form load.

Will this be possible with Servoy 6 IDE?

In this way, we can simulate exact performance of the solution when deployed in a stand-alone application server.
erikd
 
Posts: 445
Joined: Wed Aug 11, 2010 2:32 am

Re: Headless Client Batch Processor in Servoy Developer

Postby pbakker » Wed Feb 16, 2011 10:57 am

If you have logic that is to run when a Client starts, you can put it in a method attached to the onOpen event handler as well.

Paul
pbakker
 
Posts: 2817
Joined: Wed Oct 01, 2003 8:12 pm
Location: Amsterdam, the Netherlands

Re: Headless Client Batch Processor in Servoy Developer

Postby erikd » Thu Feb 17, 2011 12:18 am

That's actually my workaround when I run the solution in Servoy developer. But I cannot do this in the actual deployment because, the business rule should only be executed once during server startup.

Thanks anyway for the help.
erikd
 
Posts: 445
Joined: Wed Aug 11, 2010 2:32 am


Return to Servoy Headless Client

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests