Batch Processing

The forum to discuss the Headless version of Servoy. Web, Java and Servlet development questions can all be posted here.

Batch Processing

Postby Morley » Tue Oct 04, 2005 3:57 pm

Jan Aleman wrote:- Servers can run any amount of batch processors
- Any solution can be a batch processor
- ..simply by setting a startup method in it to do the batch...
- .. then in the admin page tell the server it is the batch processor
- that's it
Haven't found the place on the admin pages to tell the server the solution is a batch processor. Am running 2.2.1rc3-build 332 repository version 26.
Morley Chalmers
7Office Inc.
User avatar
Morley
 
Posts: 891
Joined: Fri Apr 25, 2003 4:54 pm
Location: Toronto, Canada

Postby Jan Aleman » Tue Oct 04, 2005 4:17 pm

Make sure you are running Server, not Developer. Then check in the left-hand menu.
Jan Aleman
Servoy
Jan Aleman
Site Admin
 
Posts: 2074
Joined: Wed Apr 23, 2003 9:49 pm
Location: Planet Earth


Return to Servoy Headless Client

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests