batch processor normal behaviour ?

Questions, tips and tricks and techniques for scripting in Servoy

batch processor normal behaviour ?

Postby Hans Nieuwenhuis » Wed Jul 18, 2012 7:13 pm

Hi,

when I start my servoy server and add a batchprocesser client, there is not one entry
but after a few refreshes of the admin page I see 5 entries for the same module on the page ( see attachment )

Why is this ?

Regards,
Attachments
batch.png
batch.png (212.46 KiB) Viewed 594 times
Hans Nieuwenhuis
Betagraphics
http://www.deltics.nl
http://www.betagraphics.nl

Servoy Version 7.3.1
Java version 1.7.0.x
Database Oracle 11g
User avatar
Hans Nieuwenhuis
 
Posts: 1026
Joined: Thu Apr 12, 2007 12:36 pm
Location: Hengelo, The Netherlands

Re: batch processor normal behaviour ?

Postby Hans Nieuwenhuis » Wed Jul 18, 2012 7:39 pm

This seems to happen when You add a batchprocessor, do not start it and then refresh the web page serveral times

If You start it, before You refresh the web page, there is only one batchprocessor on the page.

Tested this in 5.2.13 and 6.1
Hans Nieuwenhuis
Betagraphics
http://www.deltics.nl
http://www.betagraphics.nl

Servoy Version 7.3.1
Java version 1.7.0.x
Database Oracle 11g
User avatar
Hans Nieuwenhuis
 
Posts: 1026
Joined: Thu Apr 12, 2007 12:36 pm
Location: Hengelo, The Netherlands


Return to Methods

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron