"Launch App" not doing anything on tutorial

Discussions regarding developing applications using Servoy Mobile (new in Servoy 7)

"Launch App" not doing anything on tutorial

Postby lewis » Mon Feb 25, 2013 5:21 pm

I am trying to work through the 'Running servoy_sample_mobile' tutorial and it seems that once I click the link : http://localhost:8080/servoy_sample_mobile/index.html
when I get the the servoy mobile welcome page, the "Launch App" button does nothing, I've checked what I'm doing a million times and haven't changed anything in the solution

Thanks in advance for your help!

Lewis
lewis
 
Posts: 17
Joined: Thu Jan 03, 2013 3:44 pm

Re: "Launch App" not doing anything on tutorial

Postby andres_achiary1363801637 » Wed Mar 20, 2013 7:48 pm

Hi, any news regarding this topic? I found out with the same problem after upgrading to servoy 7 final release.

thanks
andres_achiary1363801637
 
Posts: 6
Joined: Wed Mar 20, 2013 7:47 pm

Re: "Launch App" not doing anything on tutorial

Postby jdbruijn » Tue Apr 02, 2013 11:51 am

Did you export the war file of the mobile app? And is your servoy developer running on port 8080
Jos de Bruijn
Welcome CCS
Servoy Certified Developer
Image
jdbruijn
 
Posts: 445
Joined: Sun Apr 11, 2010 6:34 pm

Re: "Launch App" not doing anything on tutorial

Postby david » Tue Apr 02, 2013 1:41 pm

After exporting the mobile solution, you need to activate the mobile_service solution in Developer.
David Workman, Kabootit

Image
Everything you need to build great apps with Servoy
User avatar
david
 
Posts: 1723
Joined: Thu Apr 24, 2003 4:18 pm
Location: Washington, D.C.


Return to Servoy Mobile

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest