Thai language OK on screen but missing characters in PDF

Forum to discuss the Web client version of Servoy.

Thai language OK on screen but missing characters in PDF

Postby grahamg » Fri Feb 09, 2018 5:59 pm

Hi

I suspect this may be a Java issue but before I try rolling back the Java version will be interested if anyone else having problem of foreign characters (Thai in this case) appearing OK in WebClient browsers but missing consonants when converted to PDF using PrintPreview.

System has been fine until we installed a new Server with OSX 10.12.6/Java 1.8.0_112 /Servoy 7.4.10 and problem was not noticed for a time. At the moment I can't access the previous Server to check exact Java version as it's 'safely' stored at a factory 5,000 miles away.

Screenshot & PDF attached for info.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Graham Greensall
Worxinfo Ltd
www.worxinfo.com
grahamg
 
Posts: 737
Joined: Fri Oct 03, 2003 3:15 pm
Location: Midlands UK

Re: Thai language OK on screen but missing characters in PDF

Postby andy.devep1 » Wed Jun 06, 2018 1:26 pm

Hi,

are you generating the reports with jasper?

if you are using the jasper then the issue is with the fonts you need to put the font in the jasper folder.

Best Regards,

Andy
andy.devep1
 
Posts: 3
Joined: Thu Apr 12, 2018 4:17 pm

Re: Thai language OK on screen but missing characters in PDF

Postby grahamg » Thu Jun 07, 2018 4:28 pm

Hi Andy

Not Jasper - just Servoy showPrintPreview.

Switched back to the 'old' Server running Java 1.6.0_45 and all fine again!
Graham Greensall
Worxinfo Ltd
www.worxinfo.com
grahamg
 
Posts: 737
Joined: Fri Oct 03, 2003 3:15 pm
Location: Midlands UK


Return to Servoy Web Client

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests