servoy 3.0rc4 tab panel issues. Please help

Release notes for Servoy betas

servoy 3.0rc4 tab panel issues. Please help

Postby sammyzheng » Thu Sep 14, 2006 2:01 am

Hi guys,

I've finally got a chance to install and try out servoy 3.0. I have an existing solution I built and wanted to see how the web client sees my solution. The results are...well, very different. Please see attached images. The tab panels are completely off. Am i doing something wrong or is this a known bug? Sorry if this is redundant, this is my first taste of 3.0.

How it looks on Dev:
http://rachelandsammy.smugmug.com/gallery/1888717/1/95178840

How it looks on browser:
http://rachelandsammy.smugmug.com/gallery/1888717/1/95178841


http://rachelandsammy.smugmug.com/galle ... 1/95178840
sammyzheng
 
Posts: 274
Joined: Fri Feb 20, 2004 12:16 am

Postby automazione » Thu Sep 14, 2006 7:59 am

Seems you are using listview and as far as I know they are not supported:

see the Bob Cusick tips at : http://forum.servoy.com/viewtopic.php?t=6913

3. For LISTS - use TABLE VIEW, not Listview. Listview is not supported - and if you use a listview - you'll see only one row (the height of the body section).
Enrico Arata
Servoy Italia
automazione
 
Posts: 366
Joined: Thu Apr 24, 2003 11:37 am
Location: Torino, Italy


Return to Latest Releases

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron