Page 1 of 1

Possibility to filter Tasks View

PostPosted: Mon Mar 08, 2010 6:30 pm
by Kaptan
Personally I'm very fond of the Tasks view in Ecplise. Very handy to use the TODO, FIXME, CHECKME annotations.

But it seems to be impossible to filter the Tasks view. You see all the tasks from all solutions (including the inactive ones). Ideally you should only see (or set as filter) the tasks from the active solution.

I'm on servoy 5.1 WIN

Re: Possibility to filter Tasks View

PostPosted: Mon Mar 08, 2010 6:40 pm
by ROCLASI
Hi,

You can filter the task view in many ways, including letting it only show the tasks of the currect project.
Just click on the little triangle next to the collapse and expand buttons (see image)

popupmenu triangle.png
popupmenu triangle.png (3.05 KiB) Viewed 1823 times


Select "Configure Contents..." and you will get the following dialog.

configure contents.png
configure contents.png (98.75 KiB) Viewed 1823 times

Set the settings to what I have there and you are good to go (for TODO's).


Hope this helps.

Re: Possibility to filter Tasks View

PostPosted: Mon Mar 08, 2010 6:43 pm
by jcompagner
open through the drop down of the view Configure Contents
then you can configure anything you want including for example Working sets. You can select there a working set of projects

Also you could really close the servoy solution projects that you dont use (in the navigator view) then you also wont see them

Re: Possibility to filter Tasks View

PostPosted: Mon Mar 08, 2010 7:14 pm
by Kaptan
I knew I was overlooking something! Somehow missed the little triangle. But this is exactly what I wanted.

Thanks for the quick response!

Re: Possibility to filter Tasks View

PostPosted: Mon Mar 08, 2010 8:30 pm
by ptalbot
Task view is nice, yes, but is there any plan to integrate the solutionExplorer with the Task List context focus capabilities of Mylyn? THAT would be great :wink: