Page 1 of 1

Strange One - Smart Client Not Displaying Image

PostPosted: Fri Feb 08, 2019 11:42 pm
by bcusick
Hey Guys,

This is a really strange one....

I have a calculation that returns HTML to show a graphic of a radio button (one graphic is the "on" state, one is the "off" state).

I have a label - and use "Display Tags" (the text of the label is %%myField%%) to make the contents of the label the graphic.

This is working GREAT in WebClient, but not in Smart Client.

smart_2019-02-08_13-33-14.jpg
SMART Client
smart_2019-02-08_13-33-14.jpg (22.3 KiB) Viewed 233 times


web_2019-02-08_13-32-22.jpg
WebClient
web_2019-02-08_13-32-22.jpg (21.83 KiB) Viewed 233 times


In debugging I've tried making just plain HTML (no image) and it works FINE - but as soon as I make the html contain an image - it breaks.

I have multiple calcs in multiple tables that have been using the same technique for YEARS - and because it works perfectly in WebClient - I know that the calculations are correct, etc. It has been working for YEARS, and then just "stopped".

Servoy 7.4.10
JVM Information
java.vm.name=Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM
java.version=1.8.0_171
java.vm.info=mixed mode
java.vm.vendor=Oracle Corporation

Operating System Information
os.name=Windows Server 2012
os.version=6.2
os.arch=amd64

Re: Strange One - Smart Client Not Displaying Image

PostPosted: Sun Feb 10, 2019 2:30 pm
by swingman
Not sure, but this may be related:

I have had a number of HTML-generating calculations when using Smart-Client, when converting to NG-Client I had to remove the outer HTML and BODY tags to get them to work, since the whole page is HTML....