Smart Client through HTTP proxy

Questions, answers, tips and ideas on Servoy Client

Re: Smart Client through HTTP proxy

Postby sebster » Sun Jul 04, 2010 11:06 am

Just to be sure: do you have any virus scanners running on the client? If so, can you test with it disabled? Web-shield virus scanners have been known to mess with the connection.
Sebastiaan van Erk
Servoy
sebster
 
Posts: 251
Joined: Thu Apr 24, 2003 10:03 am
Location: Utrecht, The Netherlands

Re: Smart Client through HTTP proxy

Postby dpearce » Sun Jul 04, 2010 12:23 pm

No it's on my mac,

Works fine when I switch back to no proxy on 80
dpearce
 
Posts: 469
Joined: Sun Dec 03, 2006 11:53 am

Re: Smart Client through HTTP proxy

Postby dpearce » Sun Jul 04, 2010 1:50 pm

The issue seems to be the proxy, as it works fine over port 80 started as root.

when i put the proxy on it now works, downloads the solution and plugin, but stops at the dtasource and repository. It looks like it can no longer communicate with port 1099, but i havent touched that.

I have used both the above extra line in my properties file.

David
dpearce
 
Posts: 469
Joined: Sun Dec 03, 2006 11:53 am

Previous

Return to Servoy Client

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest