2 databases and 2 identicle table names

Discuss all problems you have with Servoy here. It might help to mention the Servoy version and Operating System version you are using

2 databases and 2 identicle table names

Postby IT2Be » Mon Jan 26, 2004 11:10 am

I use 2 databases in my application.

In both databases I have a table 'preferences'.

When I select one of the tables (in the navigator) for the first time and switch to the other preferences table/database the field names are those of the previously selected table. I now have to do a manual refresh and the correct fieldnames are shown. When switching back I have to refresh again!
Marcel J.G. Trapman (IT2BE)
SAN partner - Freelance Java and Servoy
Servoy Components - IT2BE Plug-ins and Beans for Servoy
ServoyForge - Open Source Components for Servoy
User avatar
IT2Be
Servoy Expert
 
Posts: 4766
Joined: Tue Oct 14, 2003 7:09 pm
Location: Germany

Postby Jan Blok » Mon Jan 26, 2004 5:30 pm

Are you talking about the dataprovider edit screen in Servoy Developer?
Jan Blok
Servoy
Jan Blok
 
Posts: 2684
Joined: Mon Jun 23, 2003 11:15 am
Location: Amsterdam

Postby IT2Be » Mon Jan 26, 2004 5:55 pm

No, about the method editor (sorry)
Marcel J.G. Trapman (IT2BE)
SAN partner - Freelance Java and Servoy
Servoy Components - IT2BE Plug-ins and Beans for Servoy
ServoyForge - Open Source Components for Servoy
User avatar
IT2Be
Servoy Expert
 
Posts: 4766
Joined: Tue Oct 14, 2003 7:09 pm
Location: Germany

Postby jcompagner » Wed Feb 11, 2004 2:54 pm

fixed in 2.0RC5
Johan Compagner
Servoy
User avatar
jcompagner
 
Posts: 8851
Joined: Tue May 27, 2003 7:26 pm
Location: The Internet


Return to Discuss possible Issues and Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests