"Launch App" not doing anything on tutorial

Discussions regarding developing applications using Servoy Mobile (new in Servoy 7)

"Launch App" not doing anything on tutorial

Postby lewis » Mon Feb 25, 2013 5:21 pm

I am trying to work through the 'Running servoy_sample_mobile' tutorial and it seems that once I click the link : http://localhost:8080/servoy_sample_mobile/index.html
when I get the the servoy mobile welcome page, the "Launch App" button does nothing, I've checked what I'm doing a million times and haven't changed anything in the solution

Thanks in advance for your help!

Lewis
lewis
 
Posts: 17
Joined: Thu Jan 03, 2013 3:44 pm

Re: "Launch App" not doing anything on tutorial

Postby andres_achiary1363801637 » Wed Mar 20, 2013 7:48 pm

Hi, any news regarding this topic? I found out with the same problem after upgrading to servoy 7 final release.

thanks
andres_achiary1363801637
 
Posts: 6
Joined: Wed Mar 20, 2013 7:47 pm

Re: "Launch App" not doing anything on tutorial

Postby jdbruijn » Tue Apr 02, 2013 11:51 am

Did you export the war file of the mobile app? And is your servoy developer running on port 8080
Jos de Bruijn
Focus Feedback BV
Servoy Certified Developer
Image
jdbruijn
 
Posts: 478
Joined: Sun Apr 11, 2010 6:34 pm

Re: "Launch App" not doing anything on tutorial

Postby david » Tue Apr 02, 2013 1:41 pm

After exporting the mobile solution, you need to activate the mobile_service solution in Developer.
David Workman, Kabootit

Image
Everything you need to build great apps with Servoy
User avatar
david
 
Posts: 1726
Joined: Thu Apr 24, 2003 4:18 pm
Location: Washington, D.C.


Return to Servoy Mobile

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron