(lost) images in repository v2.0

Discuss all problems you have with Servoy here. It might help to mention the Servoy version and Operating System version you are using

(lost) images in repository v2.0

Postby IT2Be » Wed Dec 17, 2003 12:28 pm

Strange, all images are in the repository after upgrading. But... Most images are visible but some are not (or something like that)...

Even after deleting them and downloading them again!

The images are in the database but there is no preview. The link is preserved (shown in the property window) so the image should be there...

OS X 10.3.1, Servoy v2.0B4, Java 1.4.1, image format .PNG
Marcel J.G. Trapman (IT2BE)
SAN partner - Freelance Java and Servoy
Servoy Components - IT2BE Plug-ins and Beans for Servoy
ServoyForge - Open Source Components for Servoy
User avatar
IT2Be
Servoy Expert
 
Posts: 4766
Joined: Tue Oct 14, 2003 7:09 pm
Location: Germany

Postby jcompagner » Sun Jan 04, 2004 4:00 pm

Do you still have those problems with the latest release?
We changed it a bit back so it should work better now..
Johan Compagner
Servoy
User avatar
jcompagner
 
Posts: 8840
Joined: Tue May 27, 2003 7:26 pm
Location: The Internet

Postby IT2Be » Sun Jan 04, 2004 5:00 pm

Johan, I noticed that. All images are back again! Thanks...
Marcel J.G. Trapman (IT2BE)
SAN partner - Freelance Java and Servoy
Servoy Components - IT2BE Plug-ins and Beans for Servoy
ServoyForge - Open Source Components for Servoy
User avatar
IT2Be
Servoy Expert
 
Posts: 4766
Joined: Tue Oct 14, 2003 7:09 pm
Location: Germany


Return to Discuss possible Issues and Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron